Ut på Kirkebakken!

Glade kolleger i Kirkerådet feirer Kirkebakken med kake - fremst og med tommelen i været prosjektleder Kristine Ekeberg-Andersen. (Foto: Kirkerådet)

Glade kolleger i Kirkerådet feirer Kirkebakken med kake – fremst og med tommelen i været prosjektleder Kristine Ekeberg-Andersen. (Foto: Kirkerådet)

1. juni var det klart for den store lanseringen som mange av oss har ventet på – Kirkebakken ble åpenbart i all sin prakt!

Ja, Kirkebakken, eller Kyrkjebakken for de som foretrekker det, ble altså navnet på Den norske kirkes intranett. Liv Nome Sivertsen fra Saltstraumen menighet kom med forslaget, og gikk dermed av med seieren i navnekonkurransen.

Juryen syntes navnet var godt og intuitivt og et begrep mange har et forhold til. Det vitner om at intranettet er et sted både for å gi og få informasjon, om kulturell og faglig samhandling – et sentralt og viktig samlingssted. Mer informasjon om bakgrunnen for at Liv foreslo nettopp dette navnet kommer i en artikkel på Kirkebakken, og Liv og hennes kolleger kan glede seg til å nyte ei deilig seierskake!

Kake på to målformer - sjølvsagt! (Foto: Kirkerådet)

Kake på to målformer – sjølvsagd! (Foto: Kirkerådet)

Kakefest også i Kirkens hus
Lanseringen ble markert ved at alle ansatte i Kirkerådets sekretariat og på bispedømmekontorene fikk tilgang til Kirkebakken.

Samtidig ble det lagt ut bestillingsskjema og en enkel veiledning på Kirkepartners sider, slik at alle fellesråd nå også kan bestille tilgang.

Det tar maks ti virkedager fra bestilling til man er garantert tilgang!

Skjema og mer informasjon finner du her.

For priser, ta kontakt direkte med Kirkepartner IKT.

Vi ses på Kirkebakken!

Denne artikkelen er i kategorien Kommunikasjonsarbeid og tagget , , .

Si din mening

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *