Tips til brosjyre om din menighet

Kirken har ofte mange gode tilbud til sine medlemmer - fortell om dem! (Foto: Kirkerådet/Eivor Eriksen)

Kirken har ofte mange gode tilbud til sine medlemmer – fortell om dem! (Foto: Kirkerådet/Eivor Eriksen)

Reklame for menighetens arbeid – det er en god ting. I Fredrikstad har de laget en flott brosjyre, til nytte for byens borgere. Og til inspirasjon for andre i Kirke-Norge.

Kari Jenseg er menighetspedagog i Kråkerøy menighet. Sammen med sine trosopplæringskolleger Jo Edvardsen, Maria Dahl Skogen og Karen Marie Dean Ulvestad, fikk hun oppdraget med å lage en attraktiv brosjyre som ønsker velkommen til kirkene i byen. Brosjyren har blitt en flott, liten sak, godkjent av kirkeverge og prost, og med nødvendig og appellerende informasjon om kirkens tilbud i Fredrikstad.

Trykksaken lister opp tilbud innen babysang, gudstjeneste, diakoni, trosopplæring og kultur. Brosjyren har også informasjon om hvor de ulike kirkene ligger i byen, og kontaktinformasjon til kirkevergekontoret.

Samarbeid med kommunen
Brosjyren er laget spesifikt for å inkluderes i velkomstpakken til nye innbyggere i Fredrikstad. Kommunen sender ut brev med velkomsthilsen og tilbud om å hente ei pakke på rådhuset. I pakka er det gratisbilletter, forskjellige tilbud til arrangement i byen og informasjon om lag og foreninger.

Brosjyren som du kan se nærmere på her, er opprinnelig laget i Publisher-format, og bildene er fra Kirkerådet og Fredrikstad domprosti.

La deg inspirere til å lage noe liknende i din menighet! Dette er en fin brosjyre som kan ligge i kirkens våpenhus, på biblioteket, på kulturhuset, på helsestasjonen – der hvor folk ferdes.

Kirkens nye designmanual kan du lese om og laste ned her.

Denne artikkelen er i kategorien Barn og unge, Gudstjenesteliv, Kommunikasjonsarbeid og tagget , , , .

En kommentar til Tips til brosjyre om din menighet

  1. Tilbaketråkk: Velkommen, nye medlem! |

Si din mening

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *