Støtte til dialogarbeid

inkl_fellesskap_586Hvordan kan vi lykkes med gjensidig inkludering i våre fellesskap? Hva må vi ta hensyn til når vi vil bygge flerkulturelle læringsarenaer? K-stud kan hjelpe.

Ved hjelp av ressursmateriellet «På vei mot et inkluderende samfunn» kan du og din menighet eller organisasjon være med på å skape gode møteplasser som fremmer forståelse, dialog og respekt mellom mennesker fra ulike land og kulturer.
Søk om midler til å drive dialogarbeid hos Kristelig studieforbund, eller K-stud.

Nye tilskudd til menigheten
Blant innvandrerne til Norge er mange kristne. De fleste av disse søker gjerne egne språklige/nasjonale eller konfesjonelle menighetsfellesskap. Andre søker til tradisjonelle norske menigheter og kirkefelleskap. Mange ønsker å inkludere innvandrere og skape relasjoner til innvandrermenigheter, men vet ikke helt hvordan de skal begynne.
I heftet «På vei mot et inkluderende samfunn» kan menigheter og organisasjoner får hjelp til å skape disse gode møteplassene.

Ressursmateriellet kan lastes ned her eller bestilles hos post@k-stud.no for 210 kr.

Denne artikkelen er i kategorien Gudstjenesteliv, Internasjonalt, Kommunikasjonsarbeid, Økumenikk, Religionsdialog og tagget , , , , .

Si din mening

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *