Status for nye nettløsninger

Bjarne Neerland er leder for IKT i kirken. Foto: Gunnar Grøsland

Denne uken ble det klart at IKT i kirken ikke fikk bevilget penger på statsbudsjettet for 2013. Men arbeidet med nye nettløsninger for Den norske kirke vil bli videreført.

Den norske kirke er for tiden inne i kontraktforhandlinger med potensielle leverandører som kan levere tjenester til et nytt internett og et nytt intranett. Dette vil fortsette som planlagt.

– Vi jobber videre med å framforhandle kontrakt og vi må jobbe videre med finansiering, sier Bjarne Neerland, leder for IKT i kirken.

– Hvis det ikke kommer midler på plass nå, må selve gjennomføringen av prosjektet utsettes. Vi vet at det vi jobber med er en helt nødvendig plattform og verktøy for å ruste hele kirken til å møte dagens og fremtidens kommunikasjonskrav, sier han.

Denne artikkelen er i kategorien Kommunikasjonsarbeid og tagget , , , .

3 kommentarer til Status for nye nettløsninger

 1. Dag Landmark sier:

  Dette var virkelig meget skuffende! Etter så mye jobbing, helt i tråd med departementet og dens politisk ledelse, og så null resultat, var både overraskende og skuffende. Jeg håper at noen nå har en klar tanke om hvordam man kan «lobbe» noen usle millioner frem før endleig vedtak!
  Dag Landmark

 2. rolf reikvam sier:

  Hva er gjort overfor departementet for å få inn en bevilgning. Vi fikk inn en merknad fra komiteen i fjor. Er det noen som tar kontakt med komiteen på grunnlag av merknaden? De må stilles til ansvar for det de skrev i fjor.

 3. Trude Evenshaug sier:

  Dag og Rolf: Takk for engasjement. Vi jobber med dette!
  Trude Evenshaug, kommunikasjonsdirektør i Kirkerådet

Si din mening

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *