Når er kirken sommeråpen?

Her er det Grorud kirke som er åpen. (Foto: Grorud menighet)

Her er det Grorud kirke som er åpen. (Foto: Grorud menighet)

Nettstedet kirkesøk.no ble besøkt av 31000 ulike brukere i løpet av de tre sommermånedene i 2015, og mange av de besøkende er ute etter informasjon om sommeråpne kirker. Bli med og fortell mer!

Kirkene ligger som kultur- og historiepåminnelser i landskapet, og representerer en kulturskatt som det er stor interesse for både i Norge og i utlandet. Det er viktig å gi god og oppdatert informasjon om hvilke kirker som er åpne.

Nye tider og bilder
Åpningstidene for 2015 er fjernet fra Kirkebyggdatabasen, og det er tid for å registrere årets åpningstider. Åpningstidene for 2016 kan enkelt legges inn på www.kirkebyggdatabasen.no under bygning/publikumsinfo.  Åpningstidene overføres med ca en halv times forsinkelse fra Kirkebyggdatabasen til Kirkesøk, så det er viktig å kontrollere at korrekte data ligger ute på www.kirkesøk.no. Ved feil, meld fra til kirkebyggdatabasen@ka.no.
En del kirker ligger ute med bilder av for lav kvalitet, og alle oppfordres derfor også til å sjekke at fotoene på kirkesøk er presentable og legge inn gode sommerbilder av kirkene.

 

 

Denne artikkelen er i kategorien Kirkearkitektur og tagget , , , .

Si din mening

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *