Kirkepresentasjon for nye landsmenn

Det er stort behov for informasjon om kirken på andre språk. Mange av våre nye landsmenn oppsøker kirkene, derfor har flere menigheter laget gode presentasjoner av menigheten og kirken på andre språk.

Informasjonsmateriell bør være lokalt preget. Her  finner du generell informasjon som kan tas inn i lokale engelskspråklige presentasjoner.

I trykksakmodulen trykksak.kirken.no tilbyr Kirkerådet en liten engelskspråklig brosjyre. Brosjyrens omslag er tilrettelagt for å legge inn bilde av egen kirke og kontaktinformasjon til den aktuelle menigheten.

Logg deg på trykksak.kirken.no og lag din utgave av en engelskspråklig brosjyre. Dersom du er ny bruker av trykksak-modulen, klikker du på den grønne knappen. Det tar noen sekunder å få tilsendt ditt passord.

 

Tjenestene på trykksak.kirken.no er gratis. Du kan arkivere de produktene du lager, og åpne dem siden for eventuelle korrigeringer. Det sendes ingen bestilling til noe trykkeri fra denne nettsiden. Du må selv laste ned «produksjonsfil» til din egen pc (en høyoppløst pdf-fil) og sende den videre til trykking/kopiering.

Den engelske brosjyreteksten finner du her

 

 

Denne artikkelen er i kategorien Diakoni, Gudstjenesteliv, Internasjonalt, Kommunikasjonsarbeid, Økumenikk.

Si din mening

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *