Huskeliste ved bestilling av intranett!

Både Kirkerådet og KA er fornøyde med å tilby de nær 8000 kirkelig ansatte intranett. (Illustrasjon: Making Waves)

Både Kirkerådet og KA er fornøyde med å tilby de nær 8000 kirkelig ansatte intranett. (Illustrasjon: Making Waves)

Å bestille tilgang til intranettet krever på ingen måte noen stor innsats; bestillingsskjema ligger på Kirkepartner sine hjemmesider og dette skal fylles ut og sendes inn og deretter går det meste automatisk.

Det er dog noen få, men viktige skritt som må tas på veien før skjemaet kan sendes inn:

 • For å få tilgang til å kjøpe produkter fra Kirkepartner IKT, må man eie en aksje i Kirkepartner AS. Mer informasjon finnes her: https://kirken.no/nb-NO/kirkepartner/om-kirkepartner1/styringsmodell/
 • Ettersom intranettet vil bli et nytt IKT-arbeidsverktøy, må anskaffelsen drøftes med tillitsvalgte.
 • Det er viktig å lese veiledningen til bestillingsskjemaet før dette fylles ut. Veiledningen inneholder grunnleggende informasjon om blant annet redaktørmodell og hvem som skal gis hvilke rettigheter til redigering/publisering. Intranettets produktark, bestillingsskjema og veiledning ligger på Kirkepartner sine hjemmesider: https://kirken.no/nb-NO/kirkepartner/tjenester/intranett/

Lykke til, kirkeverger, vi ses på intranettet!

Denne artikkelen er i kategorien Kommunikasjonsarbeid og tagget , .

2 kommentarer til Huskeliste ved bestilling av intranett!

 1. Eva Dahl sier:

  Er det bare kirkelige ansatte som får tilgang til dette nye verktøyet. Hva med oss andre som forsøker å gjøre en jobb innenfor Dnk, men som ikke er formelt «ansatte?» Vi burde i alle fall ha et verktøy som tilsvarer den gamle Årbok for Dnk, både for å finne adresser og for å kunne be for forskjellige deler av vår Kirke (eller er den ikke lenger «vår?»).

 2. Vidar Kristensen sier:

  Hei Eva, jeg beklager dette altfor sene svaret til deg!
  Intranett skal være tilgjengelig også for de som ikke er ansatt i, men som gjør en jobb for Den norske kirke. Det er slik at den enheten du gjør en innsats for, kan kjøpe tilgang også for tillitsvalgte og frivillige. Det vil være en lavere pris for dette, slik at verktøyet skal være tilgjengelig for alle som trenger det. For joda, det er vår felles kirke, ingen diskusjon om det, om du er ansatt, frivillig eller tillitsvalgt!

  Hilsen Siv Thompson, redaktør kirkeaktuelt.no og intranett (Kirkebakken)

Si din mening

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *