Handbøker på Kyrkjebakken

Et velsmakende, men noe sjeldent HMS-tiltak i kirkelig regi. (Arkivfoto: Kirkerådet)

Eit velsmakande, men heller særsynt HMS-tiltak i kyrkjeleg regi. (Arkivfoto: Kyrkjerådet, frå UKM i 2010)

 

Handbøker innan personal, HMS og leiing er sentrale for alle tilsette – sjølvsagt òg for oss som jobbar i kyrkja. Nå ligg desse tilgjengeleg på intranettet.Denne uka blei det klart at absolutt alle tilsette i Den norske kyrkja får prøve Kirkebakken gratis i eitt år. Ein av fordelane med dette, er at alle de nemnte og naudsynte handbøkene nå berre er eit søkjeord unna – alltid oppdaterte og tilgjengelege.

Sjekk det ut på Kirkebakken, under Arbeidsstøtte og Lønn, personal og håndbøker. Eller du kan skrive handbøker/håndbøker i søkjefeltet.

(Du finn det ikkje på www.kirkebakken.no, dette er Vennesla kyrkjelege fellesråds heimeside. Intranett finn du på denne adressa https://intranett.kirken.no. Om du og fellesrådet ditt ikkje har tilgang til Kirkebakken, sjå eiga kampanjesak her.)

 

Denne artikkelen er i kategorien Kirkeordning, Kommunikasjonsarbeid og tagget , , , , , .

3 kommentarer til Handbøker på Kyrkjebakken

 1. Eva Dahl sier:

  Kva gjer me andre som ikkje er tilsette i Dnk, men som gjerne vil følja med og som tidlegare alltid abonnera på Håndbok for Dnk?
  Helsing
  sr. Eva,
  Diakonisseklosteret Engen

  • Knut Riksen sier:

   Fellesrådet kan innlemme brukere på Kirkebakken som ikke er ansatt. Se mer info i link gjengitt ovenfor (sjå egen kampanjesak). Merk at gratistilbudet gjelder kun for ansatte, men prisen for frivillige er meget fordelaktig for fellesrådet.

   Det kan også vurderes at Engen kloster kan bli egen selvstendig kunde. Ta kontakt om dette.

   Med helsing
   Knut Riksen jr
   Merkantil leder Kirkepartner IKT

 2. Knut Riksen sier:

  En annen mulighet er også at de to på Engen kloster som er norske søstre og som begge tilhører Den norske kirke legges inn som frivillige under Hamar bispedømme. Det må i tilfelle avklares med bispedømmekontoret.

Si din mening

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *