Endelig intranett!

Det nye intranettet gjør hverdagen enklere - og får fram smilet hos den ansatte. (Illustrasjon: Making Waves)

Det nye intranettet gjør hverdagen enklere – og får fram smilet hos den ansatte. (Illustrasjon: Making Waves)

I lengre tid har det vært arbeidet med å etablere et intranett for kirken.

Resultatet som snart blir tilgjengelig for oss er helt i toppsjiktet – det blir et moderne og interaktivt arbeidsverktøy som gir nye muligheter for samarbeid på tvers i det kirkelige landskapet.

1.juni er satt som en D-dag for kirkens nye intranett. Da starter vi en utrulling som du kan lese mer om et annet sted i de øvrige «intranett-spesial-sakene» øverst her på kirkeaktuelt.no.

Vi vet at mange er spente på hva som kommer, og målet er at dere skal få svar på så mange som mulig av de spørsmålene dere har her.

Kirkens intranett er ikke en enveis infokanal, men et «levende» verktøy. Det vil bidra til å gjøre arbeidsdagen vår enklere, for eksempel ved at vi lettere kan samarbeide og dele dokumenter.

Samtidig – det er viktig å understreke at det er det begynner.  Vi kan nesten sammenligne det med et nokså tomt, men funksjonelt skrivebord (av det stilige slaget). Det har mange muligheter og smarte løsninger, men uttellingen får vi først når vi begynner å bruke det.

Akkurat nå er det i ferd med å fylles med mye nyttig innhold, og den jobben må vi alle bidra til når det lanseres.

Jeg håper du tar deg fem minutter og leser disse intranettsakene. Kanskje du har lyst til å bidra i navnekonkurransen også? Mer informasjon i saken under.

Hilsen Ingeborg Dybvig, kommunikasjonsdirektør i Kirkerådet

Denne artikkelen er i kategorien Kommunikasjonsarbeid og tagget , .

Si din mening

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *